Välj en sida
Vi är hälsobranschens självklara partner för inköp av tryckta medier och Internetmarknadsföring.
Vi är hälsobranschens självklara partner för inköp av tryckta medier
och Internetmarknadsföring.

EGENVÅRDSBRANSCHENS MEDIASTRATEG

MarketReach kan marknadsföring och egenvårdsbranschen. Vi hjälper våra kunder att hitta de mest optimala lösningarna för sin marknadsföring. Vi ser till att rätt budskap exponeras mot rätt målgrupp, i rätt tid och så kostnadseffektivt som möjligt i förhållande till investering.

MarketReach vårdar en särskild relation till sina kunder. Den har vi uppnått tack vare lång erfarenhet av den svenska egenvårdsbranschen. MarketReach är en serviceinriktad, dedikerad, initierad och flexibel mediapartner för sina kunder och vi arbetar utifrån varje kunds specifika förutsättningar.

FAMLA INTE I MÖRKRET

Vi hjälper er att fatta beslut utifrån oberoende statistik. Med hjälp av räckviddsstatistik från Orvesto Konsument och de rätta kontakterna med publicisterna erbjuder vi kostnadseffektivitet i ordets rätta bemärkelse. Rätt målgrupp till bästa möjliga pris!

SNUBBLA INTE PÅ MÅLSNÖRET

Att finnas på rätt plats med sitt budskap är en sak, att synas och sticka ut i mängden är en annan. Båda delar krävs! Effektiva budskap och säljande grafik är vår passion, vi har både fingertoppskänsla och erfarenhet. Tryckmaterial och digital grafik till konkurrenskraftiga priser.

Samarbetet med MarketReach har resulterat i att vi fått ut mer av våra investeringar i marknadsföring.

 

Eva Milesson, Marketing & Product Manager BALTEX

Vi sparar både tid och pengar genom att använda oss av MarketReach för att få tillgång till såväl relevanta som prisvärda annonsytor
i tidningar och magasin.

 

Ylva Tamner, VD NEW NORDIC

MarketReach effektiviserar vårt arbete, sparar oss tid samt ser till att vi löpande får tillgång till relevanta och prisvärda annonseringsalternativ. Vi har samarbetat med Pontus i många år och kan varmt rekommendera hans tjänster.

 

Hanna Magnusson, VD OCTEAN

MarketReach hjälper oss löpande att identifiera kostnadseffektiva annonseringsalternativ. Med MarketReachs hjälp underlättas vår egen beslutsprocess och varje krona i marknadsföring får större utväxling.
Rätt målgrupp till rätt pris.

 

Bengt Lind, Affärsutvecklare och Affärsområdeschef BRINGWELL

Några av våra uppdragsgivare

Pontus Nordqvist

Strateg och marknadsförare
pontus@marketreach.se

Marie Gunn

Ekonom och administratör
marie@marketreach.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Jag godkänner att ni spara mina uppgifter.

Inloggning till Annonshantering